Külföldiként egy idegen országban, sokszor a nyelv ismerete nélkül, elég problémás a bevásárlás, főzés. Nem ismered a helyi alapanyagokat, teljesen más termékeket látsz a polcokon, nem tudod mit mire használhatsz. Elsőre elég ijesztő, tapasztaltam! A blog ebben próbál segíteni, tanácsokat, tippeket adni, mert igenis van élet a fagyasztott pizzán túl! :)
2016. október 17., hétfő
Kaja tipp: Sajtkrém - végre!!!, avagy Kochkäse
A tejföl, túró, utána végre találtam valamit, amit régóta hiányolok, sajtkrémet. Bennem a sajtfüggőség genetikailag kódolt, az összes típust imádom, a legbüdibbeket is. Muszáj mindent megkóstolnom aminek köze van bármiféle sajthoz, így vettem ezt a terméket is, mindenféle előzetes infó nélkül és milyen jól tettem. Jó tudom, ha sajtkrém, akkor ott a Philadelphia vagy az Exquisa, jók-jók, de én arra a hagyományos, ragacsos, tejszínes ömlesztett sajt ízre vágytam, mint otthon pl. a Bocisajt. Elsőként a Rewe Kochkäse-be futottam bele, de ezentúl tuti keresni fogom máshol is és kipróbálok más márkákat is. Az első benyomás: zseniális, végre! Főzni is kiváló, sajtszósznak, sajtkrémlevesnek is ajánlom, mert gyönyörűen olvad és nem lesz csomós. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése